It’s a wrap!

Ikzelf vind het altijd een feestje om leuk ingepakte kadootjes te krijgen. De extra tijd en aandacht die er aan besteed word kan ik heel erg waarderen en is iets wat ik zelf ook graag mag doen.

Het inpakken van pakketjes met mijn eigen ontworpen inpakpapier is dubbel zoveel feest!

Je vindt inpakpapier met mijn dessins bij Motiflow. Al mijn prints daar zijn ook verkrijgbaar op stof of behang om je interieur eens lekker op te vrolijken. Nieuwsgierig naar mijn andere ontwerpen voor aan de muur? Kijk dan ook op LemonPattern.com daar vind je een uitgebreide surface & pattern design portfolio.

Meer vrolijke patronen?

Bij LemonPattern vind je dessin ontwerpen (surface & pattern designs) in een kleurrijke, heldere en grafische stijl.

Producten komen tot leven met mijn kleurrijke ontwerpen. Het is leuk om te zien hoe kleine elementen een interieur kunnen opvrolijken of een kamer kunnen opfleuren op een bewolkte dag.

Geef een reactie