Stapel op Kunst

Kunst maakt blij. Kunst inspireert.
En ik, ik ben stapel op kunst.
Ik hou van kunst, om naar te kijken,
om te maken en om te delen met anderen.

Bij Stapel op Kunst vind je originele kunstwerken en kleurrijke art prints voor elk interieur.

Via Stapel op Kunst wil ik anderen inspireren, motiveren en iets leren met betrekking tot kunst, tekenen en schilderen. Want ik ben ervan overtuigt dat iedereen kan tekenen en niets is mislukt, zolang je maar plezier hebt!

Doe zoals die bloem en geniet!

Dit mixed media werk draait om een citaat van de Ierse schrijver en dichter en Oscar Wilde: “A flower blossoms for its own joy.” Vrij vertaald betekend dit: “Een bloem bloeit voor haar eigen vreugde.” In mijn ogen een wijze les, die ik elke keer weer opnieuw lijk te moeten leren.
Lees meer!

Begin met een warming-up

Het maken van ‘one line drawings’ is een goeie oefening om te ontspannen en op een prettige manier aan de slag te gaan, zie het als warming up voor het ‘echte’ werk.
Lees meer!

Show up!

“Het moeite hebben met het accepteren van complimentjes, is een fijn probleem om te hebben”, zei mijn business coach Iris Rutte, “daar kunnen we aan werken”.
Lees meer!